Tarinamme

Ideasta kasvoi VERSO

Emme löytäneet toisiamme sattumalta. Ryhdyimme tekemään töitä yhdessä, koska meillä oli yhteinen visio kuntoutuspalvelusta, josta asiakas läheisineen saisi parhaan avun ja tuen.

 

Olin työskennellyt pitkään autismikirjon asiakkaiden kanssa kuntapuolella ja samalla itseäni kehittääkseni tutustunut ABA-kuntoutuksen erilaisiin menetelmiin. Mitä syvemmälle etenin, sitä enemmän löysin. Mielessäni alkoi pyöriä ajatus palvelusta, joka katsoisi kuntoutujaa uudella tavalla.

 

Kokosin ympärilleni verkostoa ja yhteistyökumppaneita, joilla oli sama ajatus kuin minulla: tuoda maailmalla laajasti käytetty ABA-kokonaiskuntoutus Suomeen. Halusimme tulla lähelle ihmistä ja tutustua asiakkaaseen kokonaisuutena, tarjota palveluja suoraviivaisesti oikeaan aikaan ja ennen kaikkea tarpeen mukaan. Testasin ajatusta perheissä, kutsuin koolle asiakaskehittäjiä ja huomasin olevani oikeilla jäljillä.

Keväällä 2012 ideasta kasvoi lopulta VERSO. Oli huikeaa ja inspiroivaa luoda uutta ja olla erilainen kuin muut. Emme voineet verrata itseämme kehenkään, joten meillä oli tilaisuus tehdä juuri sellainen palvelu kuin halusimme.

 

Työtä on ollut paljon, matkan varrella olemme kohdanneet ihmettelijöitä ja pysähtyneet ajattelemaan asioita laajemmin itsekin. Siitä on intohimomme vahvistunut, ja nyt olemme valmiita kasvamaan valtakunnallisiin ja kansainvälisiin mittoihin.

 

Pirita Hämäläinen
psykologi, yrittäjä

Toimintatapamme

Oikeat palvelut oikeaan aikaan

Ihmisen elämänkaari on jokaisella omanlainen. Joskus tukea tarvitaan enemmän, toisinaan vähemmän. Meille tärkeää on, että jokainen asiakas saa oikeat palvelut oikeaan aikaan, siinä määrin ja silloin, kun tarve vaatii.

 

 

Ymmärrys syntyy läheisyydestä

Ymmärrys syntyy läheisyydestä, tuttujen kesken kaikki on mutkattomampaa. Tavoitteenamme on mahdollisimman syvä ymmärrys asiakkaan tilanteesta yhteistyössä hänen itsensä ja läheistensä kanssa.

 

 

Läheiset mukaan kuntoutukseen

Hyvät tulokset vaativat päivittäistä harjoittelua. Ilman omaa, perheen ja läheisten sitoutumista kuntoutuminen ei ole mahdollista. Me tuemme, kannustamme ja annamme oikeat menetelmät käyttöön. Opetamme asiakasta läheisineen kuntouttamaan itse itseään.

Innovaatiot syntyvät yhdessä

Toimimme aktiivisesti sosiaali- ja terveysalan innovaatiotoiminnan parissa ja teemme tiivistä yhteistyötä alan toimijoiden kanssa. Tarjoamme yrittäjille tukipalveluita sekä työyhteisöille ja yrityksille kehittämisen asiantuntijapalveluita.

 

 

Intohimolla tulevaisuuteen

Meillä on sisäinen palo tulla paremmaksi, kehittää ja kehittyä toimijaksi, joka näyttää suuntaa huomispäivän ammattilaisille. Toimimme myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tukena tarjoamalla ammatillista ohjausta ja koulutusta.

Tukenasi lapsuudesta aikuisuuteen

VERSO Kuntoutus tarjoaa kuntoutus- ja terapiapalveluja lapsille ja aikuisille, joilla on neuropsykiatrisia oireita, autismikirjon häiriö tai muuta erityisen tuen tarvetta. Olemme myös aktiivisesti mukana sosiaali- ja terveysalan kehitystyössä innovoimalla uutta sekä kouluttamalla ja konsultoimalla alan ammattilaisia.

Ota yhteyttä

  VERSO Kuntoutus Oy

  Päätoimipaikka
  Seinäjoki
  Kauppakatu 15 C, 60100 Seinäjoki
  1 krs, pääsisäänkäynti elokuvateatterin puolelta
  p. 045 892 4321
  Katso sijainti

   

  Etelä-Pohjanmaa / Pohjanmaa
  Koti-, päiväkoti- ja koulukäynnit tai muut arkikäynnit

   

  Pääkaupunkiseutu / Uusimaa
  Koti-, päiväkoti- ja koulukäynnit tai muut arkikäynnit