VERSO Kuntoutuspolku

Kaikki alkaa tutustumisesta

Kun otat meihin yhteyttä, aloitamme aina keskustelulla ja palvelutarpeen kartoituksella. Tällä tavoin sinä asiakkaana tutustut meihin ja me sinuun. Mietimme yhdessä, mitä palveluja tarvitset ja miten voimme olla tukenasi parhaiten.

 

Kuntoutusmenetelmämme perustuvat käyttäytymisanalyysiin, jossa pyritään tavoittamaan mahdollisimman tarkasti tiettyyn käyttäytymiseen liittyvät tekijät. Mitä enemmän toivotunlainen käyttäytyminen, kuten hyvän kaverin taidot, kommunikoinnin aloitteet tai rohkeus liikkua julkisilla paikoilla saa positiivista vahvistusta oikeaan aikaan, sitä enemmän se lisääntyy. Vastaavasti pyritään eliminoimaan ei-toivottu käyttäytyminen, kuten juuttuvat ajatukset, kiroilu, vihamielisyys, ahdistus sosiaalisissa tilanteissa tai jokin muu käyttäytyminen, jota halutaan vähentää.

Vastuu

Tutustumme asiakkaaseen kokonaisuutena ja otamme kokonaisvastuun hoidon suunnittelusta yhdessä kunnan ja muiden hoitavien tahojen kanssa.

Vaikuttavuus

Suunnittelemme kuntoutusohjelmat yksilöllisesti ja analysoimme saavutetut tulokset tarkasti. Ajoitamme uudenlaisen käyttäytymisen ja niihin liittyvien taitojen harjoittelun kehityksellisesti oikeaan vaiheeseen.

Kustannustehokkuus

Asiakas saa oikeat palvelut oikeaan aikaan. Tämä vähentää asioiden mutkistumista eli seurannaisvaikutuksia arjessa ja kuntoutuksesta syntyviä kustannuksia.

Luomme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun:

VERSO Analyysi

Tutustumme hyvin asiakkaaseen ja hänen elämäntilanteeseensa, jotta tekisimme oikeita asioita oikeaan aikaan. Joskus riittää yksi keskustelu, joskus on tarve tavata useammin ja kartoittaa taitoja eri ympäristöissä.

VERSO Kuntoutus

Kuntoutuksen sisältö ja hoitomenetelmät valitaan aina yksilöllisesti kerätyn tiedon ja yhdessä sovittujen tavoitteiden perusteella.

VERSO Tukiverkko

Haluamme kulkea mukanasi silloinkin, kun et tarvitse intensiivistä läsnäoloamme. Aktiivisen kuntoutusjakson päätyttyä tuemme kasvuasi tarpeen mukaan esimerkiksi etäohjauksen avulla. Olemme aina taustalla varmistamassa, että saat tukea nopeasti.

Tukenasi lapsuudesta aikuisuuteen

VERSO Kuntoutus tarjoaa kuntoutus- ja terapiapalveluja lapsille ja aikuisille, joilla on neuropsykiatrisia oireita, autismikirjon häiriö tai muuta erityisen tuen tarvetta. Olemme myös aktiivisesti mukana sosiaali- ja terveysalan kehitystyössä innovoimalla uutta sekä kouluttamalla ja konsultoimalla alan ammattilaisia.

Ota yhteyttä

VERSO Kuntoutus Oy

Päätoimipaikka
Seinäjoki
Kauppakatu 15 C, 60100 Seinäjoki
1 krs, Ombrelo Oy:n tilat, pääsisäänkäynti elokuvateatterin puolelta
p. 045 892 4321
Katso sijainti

 

Vaasa
Ratakatu 7, 65100 Vaasa
Ombrelo Oy:n tilat
Katso sijainti

 

Pääkaupunkiseutu / Uusimaa
Koti-, päiväkoti- ja koulukäynnit