VERSO Etäkuntoutus

Hae etäkuntoutukseen

Etäohjelma johon haet:

Etäohjelman laskutus:

Millaista budjettia/rahasummaa olisit valmis kuukaudessa käyttämään:

VERSO Etäkuntoutus

Etäkuntoutus on palvelu, joka tuotetaan video- ja viestivälitteisesti viikoittain kahdesti tai tarvittaessa useammin kuntoutusjakson aikana. Meillä on käytössä tietoturvallinen Medixine Suite -ohjelma, jonka saat mille tahansa laitteellesi suoraan kotisohvalle, keittiöön tai vaikkapa kesällä riippukeinuun.

 

Kun kirjaudut tarpeidesi mukaiseen etäohjelmaan, saat video- ja viestivälitteisen yhteydenpidon lisäksi kuntoutukseen liittyvää materiaalia luettavaksi sekä kotitehtäviä eli taitojen harjoitusta osaksi arkeanne.

Voit lukea lisää etäkuntoutusohjelmista
VERSO Etäkuntoutus-sivulta

Medixine Suite -palvelu

Voit kirjautua millä tahansa laitteella Medixine Suite -palveluun tietoturvallisesti (iOS käyttöjärjestelmään kannattaa ladata Google chrome -selain). Tarvitset hyvän nettiyhteyden ja viikoittaista aktiivisuutta.

Tukenasi lapsuudesta aikuisuuteen

VERSO Kuntoutus tarjoaa kuntoutus- ja terapiapalveluja lapsille ja aikuisille, joilla on neuropsykiatrisia oireita, autismikirjon häiriö tai muuta erityisen tuen tarvetta. Olemme myös aktiivisesti mukana sosiaali- ja terveysalan kehitystyössä innovoimalla uutta sekä kouluttamalla ja konsultoimalla alan ammattilaisia.

Ota yhteyttä

VERSO Kuntoutus Oy

Päätoimipaikka
Seinäjoki
Kauppakatu 15 C, 60100 Seinäjoki
1 krs, Ombrelo Oy:n tilat, pääsisäänkäynti elokuvateatterin puolelta
p. 045 892 4321
Katso sijainti

 

Vaasa
Ratakatu 7, 65100 Vaasa
Ombrelo Oy:n tilat
Katso sijainti

 

Pääkaupunkiseutu / Uusimaa
Koti-, päiväkoti- ja koulukäynnit